logo final

top1

Πρόσκληση σε μια μοναδική μουσική βραδιά το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Ο Σύλλογός σας προσκαλεί σε μια μοναδική μουσική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στο ιστορικό προαύλιο της Παναγίας Εκατονταπυλιανής, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 21.00.

Η συναυλία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του σπουδαίου Ιταλού συνθέτη Giaccomo Puccini με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από το θάνατό του καθώς και στην ευαισθητοποίηση για τα ζητήματα του Περιβάλλοντος και έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Πάρου .

Η Εκδήλωση αυτή συνδυάζει την τέχνη της μουσικής και την οικολογική μας συνείδηση, προβάλλοντας την ανάγκη για τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιας και της φύσης που μας περιβάλλει. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει  γνωστά και αγαπημένα έργα του Puccini, ερμηνευμένα από την Camerata Junior, Ορχήστρα Νέων των Φίλων της Μουσικής, οι οποίοι θα μας ταξιδεύσουν μέσα από τις νότες και τους ήχους του μεγάλου συνθέτη.

Ο χώρος της Εκατονταπυλιανής με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και την πλούσια ιστορία του αποτελεί το ιδανικό σκηνικό γι’ αυτή τη συναυλία.

Η είσοδος-συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε να απολαύσουμε μαζί μία βραδιά γεμάτη μαγεία και κλασσικές μελωδίες σε ένα χώρο που συνδυάζει την ιστορία με τη σύγχρονη πολιτιστική δημιουργία.

Πολλές ευχαριστίες εκφράζουμε ιδιαίτερα στους χορηγούς, που συνέβαλλαν στην υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης:  PAROSTEC, Studio265 architecture and building, BLUE STAR FERRIES, Hotel Aegeon, Moraitis Winery, Συριανός ΕΠΕ, Kalypso Hotel, SOMMARIPA, ΠΑΤΕΛΗΣ ΕΜΜ. ΣΠΑΝΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΙΚ, ΝΟΠ, ΟΙΚΟΡΑΜΑ, ΟΜΙΛΟΣ, ΜΙΧΑΛΙΟΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ, Ραγκούση ΚAVA AE, ΚΙΡΠΑΣ-ΒΡΑΧΝΑΣ,  RAGKOUSSIS BAKERY, ΜΠΥΡΑ 56, ΜΕΛΤΕΜΙ, VILLA KATERINA, ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ, ΑΝΝΑ PLATANOS,  Πιερτζοβάνη, SIROCOS, HOTEL LIVADIA, ASTERIAS HOTEL, ANEMOLYLOS, ΕΛΕΝΗ ΛΑΤΣΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΓΑΡΔΕΛΗΣ.

mousiki vradia 1

mousiki vradia 2