logo final

top1

Μουσική βραδιά στις 22/6 στην Παροικιά - κτίριο Δημητρακόπουλου

Η Πάρος ετοιμάζεται να υποδεχτεί μία μαγευτική βραδιά γεμάτη τζαζ μουσική στο μοναδικό χώρο του κτιρίου Δημητρακόπουλου, κτίριο εκπληκτικής αρχιτεκτονικής και πολιτιστικής σημασίας, το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 στις 21.00. Το κτίριο αυτό θα γεμίσει με τους ήχους της τζαζ, προσκαλώντας όλους τους λάτρεις της μουσικής να απολαύσουν μία αξέχαστη εμπειρία. Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται από το σύλλογο Παρίων- Αντιπαρίων «Η Εκατονταπυλιανή». Φιλοδοξεί να αναδείξει την μοναδικότητα της τζαζ μουσικής, να προσφέρει μια πολιτιστική βραδιά υψηλού επιπέδου στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού. Στη σκηνή θα ανέβει ο καταξιωμένος μουσικός της ελληνικής τζαζ σκηνής Κώστας Πατσιώτης, ο οποίος με το κοντραμπάσο του και αξιοποιώντας τη μουσική τεχνολογία θα κάνει μια solo παρουσίαση πρωτότυπων μουσικών συνθέσεων.

Η είσοδος-συμμετοχή είναι 10 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από το βιβλιοπωλείο Αναγέννηση στην Παροικία και το ΤΑΝΤΑΝΗC στην πλατεία Νάουσας καθώς και από τα μέλη του Συλλόγου.

Ελάτε να απολαύσουμε μαζί μία βραδιά γεμάτη ρυθμό και μελωδία σε ένα χώρο που συνδυάζει την ιστορία με τη σύγχρονη πολιτιστική δημιουργία.

Σας περιμένουμε για μία νύχτα γεμάτη μαγεία, ρυθμό και μοναδικές τζαζ μελωδίες στην πανέμορφη Πάρο.

Πολλές ευχαριστίες εκφράζουμε ιδιαίτερα στους χορηγούς, που συνέβαλλαν στην υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης : Studio265 architecture and building, Blue Star Ferries, Aliprantis bakery-catering, Ragoussis Bakery, Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου, Χρήστος Πιερτζοβάνης και Moraitis Winery.

mousiki vradia