logo final

top1

Η εκδρομή μας στην Ευρωστίνη

Την περασμένη Κυριακή είχαμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στην Ευρωστίνη, το «μπαλκόνι» του Κορινθιακού, με τα πυκνά δάση και τα τρεχούμενα νερά. Αυτό το υπέροχο χωριό χτισμένο στο οροπέδιο της Ζάχολης προσφέρει μία καθηλωτική θέα της φύσης ενώ οι παλιά λαϊκή αρχιτεκτονική με τα πετρόχτιστα σπίτια της μαγεύουν τον κάθε επισκέπτη.

Η πεζοπορία μας στο Ρέμα των Μύλων μόνο ως παραμύθι θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί. Το νερό κελαρύζει, τα φύλλα θροΐζουν και όπου κι αν στρέψεις το βλέμμα σου, θα δεις πορτοκαλοκόκκινες φυλλωσίες. Ανάμεσα στις κερασιές , τις μηλιές, τις δαμασκηνιές μπορέσαμε να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τους ήχους και τις μυρωδιές της φύσης σε ένα μέρος όχι και τόσο μακριά από την Αθήνα. Άφωνους μας άφησε ο μεγαλοπρεπής ναός του Αγίου Γεωργίου. Με τους 17 τρούλους του αλλά και με την ιστορία που φέρει ο ναός δίκαια χαρακτηρίζεται ως ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Χριστιανοσύνης.

Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Παρίων- Αντιπαρίων, η Εκατονταπυλιανή περάσαμε μία αξέχαστη Κυριακή, περιπλανηθήκαμε στη φύση, γελάσαμε και χαλαρώσαμε.

Φωτογραφίες από την εκδρομή:

392819349_868289438642266_543042936079751280_n.jpeg

428605280_868290901975453_7355878994188899659_n.jpeg