logo final

top1

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Παρίων –Αντιπαρίων «Η Εκατονταπυλιανή» στη κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου Τιτάνια, στην Αθήνα, την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2020.

Ήταν μια ευκαιρία να βρεθούν πολλοί συμπατριώτες μας και φίλοι του νησιού και να συσφίξουν ακόμη περισσότερο τους δεσμούς τους μέσω του Συλλόγου μας. 

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους,  ο Υπουργός Εργασίας κ. Ιωάννης Βρούτσης, ο Βουλευτής Κυκλάδων Ν. Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ο Βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ κ. Νικόλαος Συρμαλένιος και ο κ. Μιχάλης Χάλαρης από τις Κινήσεις Πολιτών. Επίσης, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων κ. Νικόλαος Μαλατέστας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρπησσαίων και Αρχιλοχητών κ. Κωνσταντίνος Ροδόπουλος και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο κ. Νικόλαος Ζουμής, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας προσφώνησε τους προσκεκλημένους και αμέσως μετά το λόγο έλαβε η Πρόεδρος του Συλλόγου κα. Άννα Πρωτολάτη-Αναγνωστοπούλου, δίνοντας μια πρώτη ιδέα για το πρόγραμμα του Συλλόγου για το 2020.

Η εορταστική βραδιά συνεχίστηκε με την κοπή της πίτας από τον κ. ο Φραγκίσκο Μπιζά,  νησιώτικη μουσική από το συγκρότημα του κ. Μανώλη Χανιώτη και χριστουγεννιάτικα κάλαντα από μικρά παιδιά. 

Η φιλοξενία του Συλλόγου στο χώρο της εκδήλωσης συμπληρώθηκε με πλούσιο κέρασμα, προσφορά του κ. Νίκου Ραγκούση.

Δ.Σ Συλλόγου

DSC 0007 (2)
DSC 0007
DSC 0010
DSC 0014
DSC 0020
DSC 0048