logo final

top1

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ο Σ   Π Α Ρ Ι Ω Ν   Α Ν Τ Ι Π Α Ρ Ι Ω Ν

<<   Η  Ε Κ Α Τ Ο Ν Τ Α Π Υ Λ Ι Α Ν Η  >>

Χαλκοκονδύλη   37    (8ος  όροφος)   10432  Αθήνα

Τηλ. 210.2616243, 6974372085, FAX: 210.9411264

Website: syllogosparion.gr

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Ο Σύλλογος μας την Κυριακή, 12-1-2019 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία των μελών του, πολλών  Παριανών και φίλων του νησιού μας, στο Ξενοδοχείο ‘’Τ Ι Τ Α Ν Ι Α‘’. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, ο Δήμαρχος του νησιού κ. Κωβαίος, οι βουλευτές Κυκλάδων κ.κ. Βρούτσης, και Συρίγος, ο Πρόεδρος της Ο.ΠΑ.Σ κ. Παν. Μπιζάς, πρόεδροι αδελφών συλλόγων και πολλοί συμπατριώτες μας.

Από νωρίς άρχισαν να καταφτάνουν στην αίθουσα του ξενοδοχείου οι Παριανοί, που αψήφησαν τη βροχή προκειμένου να βρεθούν κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και να ανταλλάξουν γιορτινές ευχές.Τα τραπέζια γεμάτα κεράσματα σταλμένα απ’ το νησί, προσφορά του επίτιμου μέλους του συλλόγου κ. Νικ. Ραγκούση, τον οποίο ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά, για όσα έχει προσφέρει σε μας και στην Παριανή παράδοση.

Την έναρξη της γιορτής έκανε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Νικ  Ζουμής ,με χαιρετισμό στους επισήμους  προσκαλεσμένους και σε όλους τους  συμπατριώτες μας και στους φίλους της Πάρου. Χαιρετισμούς επίσης απηύθυναν, ο Δήμαρχος και οι Κυκλαδίτες Βουλευτές. Στη συνέχεια η αντιπρόεδρος κ. Αν. Πρωτολάτη ανακοίνωσε το πρόγραμμα του συλλόγου για το 2019  Ο κ. Αν. Πατέλης, απερχόμενος πρόεδρος της Ο.ΠΑ.Σ, έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου της ομοσπονδίας.

Την πίτα έκοψε η έφορος του συλλόγου κ. Ελ. Καραγιάννη και τη μοίρασε σε όλους . Τυχερός του φλουριού ο εγγονός του κ. Μαν. Μπαρμπαρή. Του ευχόμαστε να  έχει πάντα τύχη. Το όμορφο φλουρί ήταν προσφορά του ζεύγους Πετροπούλου που πάντα προσφέρουν το καλλίτερο. Να είναι πάντα καλά.

Στη λαχειοφόρο αγορά  που έλαβε μέρος στη διάρκεια της εκδήλωσης, κληρώθηκαν δύο θερμαντικά σώματα προσφορά του κ. Σπυρ. Καραγγιάνη. Τον ευχαριστούμε πολύ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής η ορχήστρα του κ.Ρεφενέ  γέμισε με νησιώτικους σκοπούς και τραγούδια την αίθουσα και ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους σ’ ένα  ατέλειωτο  γλέντι. Τραγούδια, χορός, ευχές και πολλές αγκαλιές είναι αυτά που εισπράξαμε.

Να ‘μαστε καλά πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε που λέει κι ο Σαββόπουλος. Άντε και του χρόνου και Κ Α Λ Η  Χ ΡΟ Ν Ι Α   

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του συλλόγου