logo final

top1

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ο Σ   Π Α Ρ Ι Ω Ν   Α Ν Τ Ι Π Α Ρ Ι Ω Ν

<<   Η  Ε Κ Α Τ Ο Ν Τ Α Π Υ Λ Ι Α Ν Η  >>

Χαλκοκονδύλη   37    (8ος  όροφος)   10432  Αθήνα

τηλ. 210.2616243

Ε. mail : syllogosparion.gr

Αθήνα,16 Ιανουαρίου 2017

                   

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Παρίων “Η ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ” στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ. 

Πολλοί συμπατριώτες μας και φίλοι της Πάρου γέμισαν από νωρίς την αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου.

Η εκδήλωση άρχισε με τα παραδοσιακά κάλαντα που τραγούδησαν τα παιδιά της ορχήστρας του κ. Ρεφενέ στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Ζουμής καλωσόρισε εγκάρδια όλους όσοι τίμησαν τη γιορτή. Αναφέρθηκε σε καθένα ξεχωριστά, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στην παρουσία της κ. Πρωτολάτη Γρηγορίας, πρώην Επάρχο Πάρου Αντιπάρου, τον κ. Λεοντή Μικέ από το Δήμο Πάρου, τον κ. Ροδόπουλου Κων/νο, Πρόεδρο Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων και τους προέδρους των αδελφών Συλλόγων. Στο τέλος διαβάστηκε το πρόγραμμα του συλλόγου για το 2017 (εκδρομές, χορός αποκριάτικος, ξεναγήσεις, παρουσίαση βιβλίου του κ. Αλιπράντη.)

Την πίτα έκοψε η έφορος του συλλόγου κ. Ελένη Καραγιάννη-Γεναδοπούλου και μοιράστηκε σε όλους τους συμπατριώτες μας και φίλους. Το φλουρί προσφορά του ζεύγους Πετροπούλου, πέτυχε η κ. Πετροπούλου του συλλόγου Προδρομιτών. 

Όλοι μας εκτός από την πίτα απολαύσαμε τα υπέροχα παραδοσιακά κεράσματα του κ. Νικ. Ραγκούση. Για τις πολύχρονες αυτές προσφορές του, ο σύλλογος τον ανακήρυξε επίτιμο μέλος. Το αναμνηστικό του παρέλαβε η κ. Κατ. Λέστου την οποία ο πρόεδρος ευχαρίστησε για την παρουσία της. 

Το γλέντι άρχισε για τα καλά όταν τα παιδιά έπαιξαν τα αγαπημένα μας νησιώτικα.

Κλείνοντας την όμορφη γιορτή ευχόμαστε να κρατήσουμε ψηλά στις προτιμήσεις μας αυτές τις εκδηλώσεις, γιατί εκτός του ότι προσφέρουμε στο σύλλογο πολλά, χαροποιούμε και όσους με αγάπη συναντάμε.

ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ   ΣΕ  ΟΛΟΥΣ     

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του συλλόγου