logo final

top1

Διάλεξη με θέμα «Η ΠΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΪΚΟ ΙΕΡΟ ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ» - ΔΤ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΙΩΝ – ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΝ 

Η ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ

Οδός Χαλκοκονδύλη 37

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου και στις 11:00 το πρωί, στο χώρο του Ελληνικού τμήματος της ICOM στην οδό Ασωμάτων 15 στο Μοναστηράκι, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα η εκδήλωση – διάλεξη με θέμα «Η ΠΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΪΚΟ ΙΕΡΟ ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ» οργανωμένο από το Σύλλογο. 

Κύριος ομιλητής ήταν ο υπεύθυνος της έρευνας, αρχαιολόγος Κος Γιάννος Κουράγιος, ο οποίος απλά και περιεκτικά καθήλωσε όλους τους παρευρισκόμενους με τον μεστό λόγο του. Αυτή η εκδήλωση τα είχε όλα, μεγαλείο, πνευματικότητα, πολιτισμό. Παράλληλα με τη διάλεξη πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση του βιβλίου του «ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ – ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ» από τον καθηγητή αρχαιολόγο κύριο Πέτρο Θέμελη. 

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν η Κα Άννα Πρωτολάτη, αντιπρόεδρος του συλλόγου, η οποία και είχε υπ’ ευθύνη της την οργάνωση της όλης διαδικασίας και ο αντιδήμαρχος κύριος Χριστόφορος Χριστοφόρου.  Μετά το πέρας των παρουσιάσεων ακολούθησε μικρή δεξίωση, κατά την οποία οι συμμετέχοντες απόλαυσαν παραδοσιακές γεύσης του τόπου μας, προσφορά του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου και της Αρτοποιίας του κυρίου Ραγκούση.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Κυρίους Πέτρο Θέμελη και Γιάννο Κουράγιο για την πολιτιστική και επιστημονική τους προσφορά, το Υπουργείο Πολιτισμού για την παραχώρηση της αίθουσας και όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης. 

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ζουμής Νικόλαος

και τα μέλη του ΔΣ

 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

despotiko1
despotiko2
despotiko3
despotiko4
despotiko5