logo final

top1

Εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΙΩΝ – ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΝ 

Η ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ

Οδός Χαλκοκονδύλη 37

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Στις 17 Ιανουαρίου 2016 και στις 11:30 το πρωί, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πρόεδροι των λοιπών συλλόγων του νησιού και αρκετοί συμπατριώτες μας και φίλοι της Πάρου. 

Στην αρχή ο πρόεδρος κύριος Νικόλαος Ζουμής απηύθυνε χαιρετισμό στους παραβρισκόμενους, αναφερόμενος στις εκδηλώσεις μας. Κατόπιν η κυρία Άννα Αναγνωστοπούλου, αντιπρόεδρος, ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το επόμενο τετράμηνο. 

Το γεγονός που ξάφνιασε ευχάριστα τους συμπατριώτες μας, ήταν τα παιδιά που έπαιζαν τα κάλαντα και άλλους παραδοσιακούς σκοπούς του τόπου μας με τσαμπούνα και ντουμπάκι.

Νομίζουμε ότι αυτός είναι ο πολιτισμός μας και θα είναι πάντα παρόν. 

Η έφορος του συλλόγου Κα Καραγιάννη Ελένη, έκοψε τη πίτα και το φλουρί – μενταγιόν δωρεά του ζεύγους Πετροπούλου, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, έτυχε στην Κα Άννα Λαμπροπούλου. Να είναι πάντα τυχερή. Ακόμη κληρώθηκε και ένα tablet. Όλα κύλησαν πολύ όμορφα. Το σέρβις του ξενοδοχείου ήταν υπέροχο. Όμως αυτό που απολαύσαμε περισσότερο ήταν τα Παριανά γλυκίσματα κερασμένα από το συμπατριώτη μας κύριο Ραγκούση Νικόλαο, ο οποίος κάθε χρόνο μας προσφέρει ό,τι καλύτερο παράγει η αρτοποιία του. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε κάθε τι καλό. 

Ο χορός που ακολούθησε έδωσε μια εορταστική νότα στην εκδήλωση. Την επιλογή των τραγουδιών είχε ο κύριος Κωστόπουλος Νίκος, τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα. 

Όμως όπως όλα τα καλά τελειώνουν γρήγορα και εδώ δε μπορούσε να γίνει διαφορετικά. 

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ζουμής Νικόλαος

και τα μέλη του ΔΣ